Kontakt meg

Har du et lite eller stor prosjekt du ønsker
hjelp med? Kanskje du skal pusse opp og lurer på hva du trenger og hvordan du skal starte?
Eller kanskje du rett å slett ønsker 3D-tegninger av ditt prosjekt så du ser hvordan det blir når det blir ferdig?


Send meg en en mail og du får et uforpliktende tilbud på ditt drømmeprosjekt!
Telefon: 95017311

E-post: kathrine@haugholtinterior.no

Send meg en mail

Skriv gjerne litt om ditt prosjekt og hva du tenker deg. 

Om meg

Mitt navn er Kathrine Haugholt, 30 år, utdannet interiørkonsulent/boligkonsulent på NKI og har 9 års erfaring som grafisk/webdesigner. Jeg bor på Nøtterøy hvor jeg de siste 4 årene har totalrenovert en bolig på over 200 kvm aleine. Dette har gitt meg en kunnskap og erfaring som jeg ønsker å dele og videreformidle. Jeg føler at mestringen man får ved å gjøre noe selv gjør at resultatet føles ennå bedre, og jeg opplever at det som skal til for å få et gjennomført resultatet er å ha en god plan når man starter. Plassbygde løsninger er geniale og de hjelper med å utnytte plasser man normalt sett ikke ville ha brukt.

For min del handler det ikke om å komme inn i ditt hjem å fortelle deg hvordan jeg ville hatt det, men å lytte på dine ønsker og behov, slik at vi sammen kan komme til en løsning som fungerer bedre for deg. Man blir ganske blind selv og kan fort låse seg til personlige ting. I ny bolig kan man ha mange ideer og tanker, men kanskje ikke helt se løsningene. Da kan det hjelpe med en god prat og slik at vi sammen kan finne gode løsninger.

Det jeg liker best med denne jobben er at jeg får lov til å besøke og hjelpe deg med dine ønsker. Om det er ny bolig, gammel bolig eller en oppgradering av hage. Jeg elsker hagedesign og hjelper deg gjerne med på skape din drømmehage. Jeg leverer også plantegning med innredning i 3D, noe som gjør at du kan få en følelse av hvordan det vil se ut når det er ferdig. Ingen jobb er lik og det er nettopp dette som gjør at jeg elsker dette. Så send meg gjerne en uforpliktende mail. Sammen hjelper jeg deg med dine drømmer og tilpasser meg selvfølgelig til budsjett. Jeg er ekstremt opptatt av at det å få interiørhjelp ikke skal koste en formue, men at man vi med smarte løsninger kan skape ditt drømmehjem!