3D-Tegning

Trenger du hjelp med ny romløsning, møblering eller ønsker du å se hvordan ditt nye hjem kan se ut etter oppussing? 
Med 3D-tegning kan du se hvordan alt blir før det er påbegynt,
og man kan da planlegge ditt prosjekt ned til hver minste
lille detalj.

Fargehjelp

Farger er med på å skape den energien vi ønsker å møte når vi kommer inn i et rom. Derfor er det ekstremt viktig at vi har farger vi liker hjemme. Jeg hjelper deg med både farger til et rom eller et helt hus. Vi setter sammen en fargepalett som vil fungere i hele boligen.

Oppussings-hjelp

Er du som meg å elsker å pusse opp? Men kanskje du mangler motivasjon? Hva trenger du for å starte? Hva starter du med? Jeg hjelper deg gjerne med dine spørsmål og guider deg gjennom det du lurer på slik at du skal få den magiske mestringsfølelsen når du pusser opp selv.

Hagedesign

Ute som inne. Det er her vi tilbringer alt av tid på sommeren. Det er her vi skal senke skuldrene og nyte late dager. Derfor er det viktig at dette er en plass som du trives. Jeg har designet og pusset opp min uteplass helt selv, og har masse erfaring, gode tips og deler selvfølgelig også hva du ikke burde gjøre. 
I hagen gjelder det å ha en plan og ta litt og litt. 

Foredrag

Har du lyst til å bli inspirert til oppussing og renovering? Hva med DIY prosjekter? Gjenbruk? Fargervalg og trender? 
Kanskje du også øsnker å lære hvordan man bygger møbler?
Jeg har pusset opp en leilighet og et hus helt aleine, og har stor kunnskap og erfaring. Jeg elsker å inspirere andre og ikke minst dele mine egne erfaringer og tips med andre. Det finnes ikke noe bedre enn å kjenne på mestringsfølelsen av å ha skapt noe. 
Jeg kommer gjerne til ditt firma/bedrift for å dele min kunnskap.

Møbeldesign

Noe av det gøyeste jeg vet er å designe møbler både til meg selv og til dere kunder. Jeg tar derfor på meg oppdrag med å lage måltilpassede møbler som passer dine ønsker og behov. 

Interiørhjelp

Trenger du kanskje bekreftelse på at de valgene du har tatt er riktige? Ønsker du kanskje litt idemyldring rundt nye løsninger i boligen eller har du andre utfordringer du ønsker å diskutere med noen, så kan vi ta en workshop enten via nettet eller om du bor i nærområdet så tar jeg selvfølgelig turen.

Slik jobber jeg:

♥ Du sender meg en mail eller kontakter meg på sosiale medier ,og forteller meg litt om ditt prosjekt og dine ønske.

♥ Jeg vil om du bor i nærheten komme på en befaring, for å se og høre mer om hva du tenker. Bor du lenger unna kan dette gjøres via Facetime, Skype/Zoom og Teams

♥ Etter befaringen vil jeg sende deg et uforpliktende tilbud som forklarer hva jeg tenker, og hva de forskjellige tjenestene jeg leverer inneholder.

 Etter at tilbudet er godtatt, vil jeg starte på arbeidet og jobbe tett opp mot deg som kunde. Jeg er med deg hele veien fra A til Å. 

Gleder meg til å hjelpe deg med ditt prosjekt!

“Jeg hjelper deg å skape din drømmebolig”