Kundeprosjekter

Kunde

Prosjekt

Kunden ønsket seg en stor utestue i hagen hvor de kunne bruke store deler av året. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger av utestuen og material/fargeplan

Prosjekt

Kunden ønsket en hageplan som rammet inn hagen og skapte en helhet. De ønsket å bruke jernbanesviller som trapp og kant rundt bed. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger uteplassen, Skaputerom utførte arbeidet

Prosjekt

Kunden har kjøpt et hus hvor det var et stor gammelt basseng fra tidligere eier, de var ikke sikker på om de fortsatt ønsket å ha det så de fikk et forslag med basseng og et uten. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger av terrasse både med og uten basseng

Prosjekt

Kunden ønsket større kjøkken og stue, bedre flyt i huset, de sleit også med litt for liten entre og inngang. Her ønsket de også material og fargehjelp.

Her leverte jeg: 3D-tegninger av ny romløsning med kjøkken og stue, og nytt inngangsparti

Prosjekt

Kunden hadde et stort område mellom garasje og hage mot skog de ønsket å gjøre litt koseligere og gjøre til en del av hagen. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger av terrasse og grusplass rundt mot garasje

Prosjekt

Kunden ønsket en frodig hage med litt former og soner. Ønsket også en utestue, kombinert med badstue. I skråning ned mot nabo ønsket kunden å utnytte plassen til nivåer med grønnsakshage bygget opp med jernbanesviller.  

Her leverte jeg: 3D-tegninger av hele hagen og Skaputerom utførte jobben.

Prosjekt

Kunden ønsket å skape litt forskjellige soner med sitteplasser, høyt bed, lavt bed og plass til trampolie og basseng rundt hagen. Spiler er kommet for å bli og man er nå er og mer kreativ med dem. Her laget jeg dem som et gjerde som brer seg over hele hagen og skaper bevegelse i en hage som ellers er firkantet og litt flat. Dette skaper liv. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger av innramming av hagen og bassen

Prosjekt

Kunden ønsket å skape en sone ute så de som en familie hadde plass til å spise, en pergola, boblebad og utekjøkken. De ønsket også skjerming mot naboen slik at de fikk litt privatliv. Her fikk jeg frie tøyler, og de buede formene mot alle de andre materialene skaper en lun og spennende atmosfære.

Her leverte jeg: 3D-tegninger av baksiden av hagen mot hagestuen

Prosjekt

Kunden ønsket skal totalrenovere loftet: heve tak, sette inn vindu, bygge 2 soverom, stue/kjøkken og bad. De originale bjelkene i taket ønsket de å bevare. Jeg hjalp også med fargeplan, så de fikk en rød tråd i hele huset og en lun følelse i dette gamle huset. Knevegg langs hele den ene siden skal brukes til oppbevaring. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger av loft som skal renoveres og fargeplan

Prosjekt

Kunden ønsket en hagestue på verandaen hvor de kunne sitte inne å se på  naturen samtidig som de var i le for vær og vind. De ønsket også hjelp til å skjule overgangen til garasjen opp mot verandaen. Utekjøkken og kjøkkenhage. De fikk også tips til planter.

Her leverte jeg: 3D-tegninger terrasse, bed og innramming av garasje

Prosjekt

Kunden ønsket flere soner på forsiden av huset. En vei til drivhus, pergola og gjerde for å stenge hunden inne.

Her leverte jeg: 3D-tegninger av hagen på forsiden av huset og materialplan

Prosjekt

Kunden ønsket en helhet i hagen. Innramming, lys i hagen, flere sittesoner, utekjøkken, bed, pergola og plass å sole seg. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger av hele hagen og materialplan

Prosjekt

Kunden ønsket å få til en del soner på verandaen og utnytte hver cm. Løsningen ble moduler på hjul som kan flyttes rundt og brukes som både sitteplass, bord og puff. På denne måten kan de lett flyttes rundt. De ønsket også å åpne opp trappen som går ned slik at den går ned mot begge hagene og til pergolaen. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger hage med pergola og verandaen skulle utnyttes på best mulig måte

Prosjekt

Kunden ønsket litt mindre innsyn ved innkjørselen og avgrensing for hundene og til hagen for litt privatliv. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger av innkjørsel

Prosjekt

Kunden ønsket terrasse, med plass til masse folk, utekjøkken og pergola/gapahuk.

Her leverte jeg: 3D-tegninger, materialplan

Prosjekt

Kunden ønsket harmoni i hagen med utestue som kunne skape en koselig atmosfære hjemme hos dem. De ville skape en sone mellom plattingene og rett å slett ha en hage med mye glede og utnytte den på en måte som møtte alle deres ønsker. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger, materialplan

Prosjekt

Kunden ønsket pergola med pizzaovn i hagen og var åpen for innspill på hvordan de skulle skape en oase på resten av plassen. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger, materialplan

Prosjekt

Kunden hadde liten entre og gang. De ønsket mer oppbevaring i både entre og gang og en klar skille mellom gang og spisestue. De ønsket også ny fargepalett og spiler på veggen i stuen 

Her leverte jeg: 3D-tegninger, fargeplan

Prosjekt

Kunden ønsket å fornye huset og gjøre det litt mer funksjonelt i stue/kjøkken/spisestue delen. De ønsket også å åpne noen vegger, skape nye soner med nye farger. Nytt kjøkken og ny peis. Fargene skulle fortsette ned i entreen og trappen for å binde det hele litt sammen. De savnet den lune følelsen i huset. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger, farge og material plan, moodbord

Prosjekt

Kunden hadde et stort ønske om å bygge om store deler av 1. etg og tilpasse den til deres behov. De ønsket stor gang, med ny trapp opp til 2. etg., mye oppbevaring og et lite toalett i 1. etg. De ønsket å lukke vegg inn til stue, lage ny tv-stue der med tømmervegg og åpne opp resten til en stor/stue spisestue med et stor kjøkken med øy og plass til fire stoler. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger, farge og material plan, moodbord

Prosjekt

Jeg ble kontaktet av en familie som ønsket nye løsninger med soner på den store terrassen de hadde. De ønsket også forslag til pergola, utekjøkken, sitteområde og skjerming. Jeg startet med å tegne opp hagen og sammen jobbet vi oss frem til et resultat som kunden virkelig likte. De ønsket å gjøre en endel av byggejobben selv.  Så jeg får stadig tilsendt bilder av hvor fantastisk kult det har blitt. Gøy å hjelpe til og et veldig spennende prosjekt. 

Her leverte jeg: Ny plan til uteområdet med nye forslag og 2D tegninger

Prosjekt

Jeg ble kontaktet av et par som ønsket en bedre løsing på det ekstra gjesterommet de hadde. Pga lite kjøkken ønsket de mer skapplass. De ønsket også mer plass til bøker og mannen i hus skulle ha en gamling plass der inne så en gamingpult måtte passe inn. Han hadde et sterkt ønske om en knæsj orange farge på veggene, og hun var litt skeptisk til å ha mye av denne fargen. Jeg laget en løsning med grønne skaper som dempet veggen ned og sørget for både mye oppbevaring og plass til kontorpult. 

Her leverte jeg: 2D-tegning med romløsning. Farge og material plan. 

Prosjekt

Et ønske om en hage med japansk tema var det dette paret ønsket seg. De hadde akkurat gjort alt ferdig inne med renovering og kontaktet meg da de ønsket en plan og løsninger på hvordan de kunne skape sin drømmehage.

De skulle sette bort litt arbeid og gjøre litt selv. Dette var et prosjekt som skulle gå over tid, men de ønsket å ha en rød tråd og en plan. 

Her leverte jeg: 2D-tegning med forslag til løsning i  hagen

Prosjekt

ytt hus og mye valg som skal tas. Jeg ble kontaktet av en familie som ønsket en farge og materialplansje for det nye huset deres. De ønsket mye duse farger, blandet med litt trematerialer. 

Her leverte jeg: Rød tråd og fargevalg i ny bolig