Oppussing

Jeg guider deg gjerne gjennom ditt
prosjekt.

Har du et oppussingsprosjekt som du ikke helt vet hvordan du starter på? Eller lurer du på hvordan du skal starte på prosjektet? Hvor mye du trenger? Hva du burde gjøre først? Eller hvilket verktøy det kan være lurt å investere i?

Da kan jeg hjelpe deg og guide deg på ditt prosjekt. Jeg har 10 års erfaring som oppusser og har pusset opp både en leilighet og et stort hus. Jeg har også fått en stor kjærlighet for hagedesign ved å bygge opp og skape min egen hage de siste tre årene. Jeg liker å tenke smarte løsninger og planlegge alt av detaljer. Ønsker du å få hjelp med fargevalg, bare noen å drodle dine ideér med så kan jeg også bidra med det. Ditt prosjekt kan også tegnes i 3D slik at du får en følelse av hvordan det vil bli når det blir ferdig.

 

Den beste følelsen med å pusse opp selv er at du får en magisk mestringsfølelse og det er denne jeg vil hjelpe deg med å få. Samtidlig kan du skape ditt drømmehjem.

Jeg gleder meg til å hjelpe deg med ditt prosjekt, send meg en mail og fortell om ditt prosjekt, legg gjerne med noen bilder i beskrivelsen så får jeg en oversikt over hva ditt prosjekt går ut på.

Pris fra 750,- ink mva pr time. Men jeg skreddersyr også pakkepris passer ditt behov og budsjett.