Hagedesign

Hage er en forlengelse av stuen din

Disse tjenestene tilbyr jeg innen hagedesign:

Hage konsultasjon

Har du en hage du ønsker litt innspill til og som du ikke helt klarer å se nye løsninger på. Du sender over litt bilder av utfordringene dine og dine ønsker, også setter jeg meg ned og jobber med litt tanker og ideer til dette. Også sender jeg deg en mail eller tar en online konsultasjon av mine ideer og forslag. 
Du får da også tilsendt et dokument med forslagene og innspillene på.

Pris 1000,- pr time.

Møbel og plante hjelp

Ønsker du hjelp til å finne planter, møbler og materialer som skal skape en rød tråd i hagen din. Dette kan være med på å fremheve og skape akkurat det utrykket du er på jakt etter. Jeg anbefaler alltid mine kunder å velge denne materialpakken da den ved 3D-tegning av hage vil skape et helhetlig resultat både fra meg og for deg som kunde. 

Pris fra 1500,-.

3D- og 2D-tegning

3D og 2D- tegning av ditt prosjekt kan spare deg for masse tid og penger. Ved å lage en tegning på ditt prosjekt, tilpasser jeg dine ønsker, dine utfordringer og du har en klar plan når du starter på prosjektet ditt. Hage er den nye stuen ute, så husk at dette er et område som du får masse glede av om du gjør dette til en plass hvor du får slappet av, ladet batteriene og ikke minst gir deg energi og pusterom.  

 

Pris  fra 4500,-. Her spiller størrelse og ønsker inn. Og jeg tilpasser en pakkepris som er unik for ditt prosjekt

Send meg en mail, og du får et uforpliktende tilbud
som er tilpasset ditt prosjekt og dine ønsker

Hage, for oss nordmenn er det like viktig som selve huset. Kanskje ikke så rart siden vi tilbringer så mye tid inne på vinteren. Vi er også blitt mer og mer opptatt av å skape soner og gjøre om hagen til den nye stien

Når det gjelder hage er det som er viktigst å planlegge godt. Ting tar mye lengre tid enn å pusse opp et rom. Her må du lage grunnlaget også bygge deg oppover. 

For meg tok det 3, inn i mitt 4 år med ferdigstilling av hagen. Jeg har hele tiden hatt en plan og jobbet hardt med den. Skal ikke si at den ikke har utvidet seg med tiden. Men jeg har maxet terrasse kvm og fått et stort basseng i hagen.   

Timespris uten pakkepris er 
1000,- pr. time 

En hage er en forlengelse av stue og uterom.
Her kan du skape en unik oase.